Facts & Figures για το ΠΑΟΚ – Καλλονή

Οπως κάθε εβδομάδα το paokfc.gr σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά ως μέρος του pregame των αγώνων του ΠΑΟΚ.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ – Καλλονή

5 από τις έξι τελευταίες φορές που υποδέχθηκε νεοφώτιστο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Αυτή τη σεζόν σκόραρε μόνο ο Εργοτέλης που είχε βέβαια προηγούμενη εμπειρία στην κατηγορία, ενώ οι υπόλοιποι Βέροια – Πλατανιάς – Πανθρακικός (2012-13) και Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (2013-14) δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η μοναδική ομάδα που έφυγε με βαθμό ήταν η Ελαφρά Ταξιαρχία, ενώ η τελευταία εντός έδρας ήττα από νεοφώτιστο ήταν την Πρωταπριλιά του 2012 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

2 γκολ σημείωσε στο ματς του πρώτου γύρου με την Καλλονή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος θέλει ακόμη ένα γκολ για να βρεθεί μόνος τρίτος στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Μέχρι τώρα είναι μαζί με τον Γιώργο Σκαρτάδο με 84 γκολ, ενώ είναι πολύ μακριά από τον Γιώργο Κούδα (134) και τον Σταύρο Σαράφη (136).

3 τελευταία ματς της Καλλονής έχει σκοράρει μόνο ο γηπεδούχος, ενώ στα τέσσερα τελευταία μόνο ο ένας από τους δύο αντιπάλους, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης δεν βρήκε δίχτυα στο εντός έδρας ματς με την Βέροια και σκόραρε η ομάδα της Ημαθίας. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ στα πέντε τελευταία ματς του και τελευταία φορά κράτησε ανέπαφη την εστία του με τον Πανθρακικό.

6 αναμετρήσεις χωρίς ήττα έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και απομένουν ακόμη τρία ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, ώστε να φτάσει τα εννέα. Μέχρι τώρα τα δύο σερί του στην σεζόν έχουν σταματήσει στις οκτώ αναμετρήσεις χωρίς ήττα. Μετά την Καλλονή, ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και το φινάλε είναι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Διαβάστε ακόμη...