Aποδέχθηκε η ΕΠΟ το αίτημα του ΠΑΟΚ
Παρά την αρχική άρνηση της ΕΠΟ να κινηθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ και να ζητήσει από το CAS να ασχοληθεί με το αίτημα του Δικεφάλου αναφορικά με την υπόθεσης αφαίρεσης τριών βαθμών, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν.
SHARE:

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ έκανε δεκτό αίτημα της ΠΑΕ να ζητήσει από το CAS, να αποφασίσει αν είναι αρμόδιο για την εκδίκαση της υπόθεσης ή όχι, όσο το συντομότερο δυνατό.
Σίγουρα είναι μια εξέλιξη ευχάριστη για την ομάδα, καθώς όσο νωρίτερα ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση θα είναι τόσο το καλύτερο... Tονίζουμε πως αν το CAS κρίνει πως είναι αναρμόδιο τότε η υπόθεση "προκριματικά Champions League" τελειώνει για τον ΠΑΟΚ. Αν όμως αποφανθεί πως είναι αρμόδιο, θα πρέπει να βγάλει απόφαση σύντομα, με την ΠΑΕ να έχει μια τελευταία ευκαιρία να βρει το δίκιο της.
Αν ο ΠΑΟΚ δικαιωθεί θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, αφού η Super League έχει ήδη ανακοινώσει πως θα σεβαστεί την απόφαση του CAS!