On fire οι «μικροί» του ΠΑΟΚ στις Εθνικές
SHARE:

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή εξελίχθηκε ο Βαγγέλης Γκιόκα για την Εθνική Αλβανίας Κ17 στην νίκη της με 4-1 στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν, με τον 16χρονο μέσο του Δικεφάλου να σκοράρει χατ τρικ μέσα σε 64 λεπτά.
Σκόρερ χρίστηκε και ο 18χρονος Πολωνός αμυντικός μέσος των ασπρόμαυρων, Μαξ Σνάουτσνερ, ο οποίος σκόραρε με ένα φανταστικό σουτ στο 3-0 της Εθνικής Πολωνίας επί της αντίστοιχης της Γεωργίας για την προκριματική φάση του EURO U19.
Η Εθνική Ελλάδος U17 δεν τα κατάφερε στην Γαλλία απέναντι στην Δανία, από την οποία ηττήθηκε με 3-1, παρόλα αυτά σκόρερ για την «γαλανόλευκη» ήταν ο «ασπρόμαυρος» Κωνσταντίνος Σούβλατζης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 61΄, σκοράροντας δέκα λεπτά μετά. Για την Εθνική μας, αγωνίστηκαν οι -επίσης- «ασπρόμαυροι» Μπέρδος και Κρομμύδας ως βασικοί, ενώ σαν αλλαγή, εκτός του σκόρερ, πέρασαν οι Καλπάκης και Κυριαζίδης.