Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Ανέστης Λιώνης!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Ανέστη Λιώνη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Ανέστης Λιώνης!
Photo Credits: @acpaok

Ο Έλληνας πίβοτ, γεννημένος το 1990 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την άνοδο στην Stoiximan Futsal Super League. Μάλιστα, σε ατομικό επίπεδο, με τα 16 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου την περσινή σεζόν. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ανέστης Λιώνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω ευλογημένος που το όνειρο μου συνεχίζεται και πολύ περήφανος που θα φοράω την ασπρόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος για δεύτερη χρονιά. Μετά από την πρώτη, απόλυτα, πετυχημένη χρονιά με την κατάκτηση της ανόδου και του πρωταθλήματος, μπροστά μας έχουμε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Να δείξουμε σε όλους μέσα στο γήπεδο πως ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην Super League, όχι για να έχει ρόλο του κομπάρσου, αλλά του πρωταγωνιστή, όπως αρμόζει στο όνομα του. Θα δώσουμε τα πάντα, θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να κάνουμε τον Κόσμο μας, περήφανο!». 

Διαβάστε ακόμη...