Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος!
Photo Credits: @acpaok

O Έλληνας φίξο, γεννημένος το 1989 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμα χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε πέρσι μία προσπάθεια σ' ένα τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε από το μηδέν και καταφέραμε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια να πετύχουμε την άνοδο στην Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Futsal League, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο ποδόσφαιρο σάλας. Φέτος η χρονιά ελπίζουμε να είναι εξίσου αξιοπρεπής, με στόχο, πάντα, την κορυφή, καθώς είναι στο dna της ομάδας του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί! Ευχαριστώ τον Σύλλογο και το τεχνικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους, για μία ακόμα φορά στο πρόσωπο μου. Είμαι ευγνώμων και έχω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ σε ακόμα ένα τμήμα του, υπερήφανο! Εμείς μαζί για μια ζωή!». 

Διαβάστε ακόμη...