Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco ο Χρήστος Αναστασόπουλος!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Αναστασόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco ο Χρήστος Αναστασόπουλος!
Photo Credits: @acpaok

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά, του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Χρήστος Αναστασόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Futsal League, και παράλληλα την άνοδο στην Futsal Supetr League, αισθάνομαι χαρούμενος που ανανέωσα γι' ακόμα μία χρονιά με τον Σύλλογο. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία, ώστε να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν και θα είναι δίπλα μας!». 

Διαβάστε ακόμη...