Τον «λύγισαν» οι σημαντικές απουσίες στην Αθήνα...

Για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, την Αθήνα 90, γνωρίζοντας την ήττα με 5-3.
Τον «λύγισαν» οι σημαντικές απουσίες στην Αθήνα...
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος σ' ένα απαιτητικό παιχνίδι, είχε να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες των Τσιούχα, Μουρανάκα, Μπικιάρη, Αμβρόσιου Παπαδόπουλου και Αναστασόπουλου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ του ΠΑΟΚ, ύστερα από όμορφο πλασέ του Ντιέγκο, 0-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι με τρία σερί γκολ, διαμόρφωσαν το τελικό για το πρώτο μέρος, 3-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι σκόραραν πρώτοι, 4-1, με τον Δικέφαλο στη συνέχεια να ρισκάρει, παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα στην επίθεση. Οι Τσίτσος και Αναστασιάδης μείωσαν σε 4-3, δίνοντας ελπίδες για κάτι καλό. Στις τελευταίες επιθέσεις, η Αθήνα 90 εκμεταλλεύτηκε την απουσία τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, και στην κόντρα έκανε το 5-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στους Τράχωνες Αλίμου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal Super League. 

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Μαυρίδης, Κορδαλής, Μουρανάκα, Αμαλίδης, Τσίτσος 1, Αναστασιάδης 1, Κεφαλίδης, Ντιέγκο 1, Λιώνης, Τζακίδης. 

Διαβάστε ακόμη...