Ουρές στην Μπάνια Λούκα για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Μπόρατς!

Το αποτέλεσμα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ήττα με 3-2 διατηρεί την Μπόρατς στο παιχνίδι της πρόκρισης και για αυτό στην Μπάνια Λούκα υπάρχει ξεσηκωμός για τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα που θα γινει το βραδυ (22:00) της Τετάρτης.
Πηγή: thessports.gr
Ουρές στην Μπάνια Λούκα για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Μπόρατς!
Photo Credits: @fkborac.net/

Η πρόκριση απέναντι στην Εγνατία και η καλή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουν φέρει μια μεγάλη πίστη στους Βόσνιους για την πρόκριση για πρώτη φορά της ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με τους οπαδούς της να δημιουργούν ουρές για τα εισιτήρια της ρεβάνς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βοσνιακα ΜΜΕ υπάρχει πίστη και θέληση για την πρόκριση, με την εξέδρα που θα ειναι όλη με το μέρος της Μπόρατς, μιας ο ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα παρούσιας των οπαδών του στην Μπάνια Λούκα και θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει sold out στην αναμέτρηση απέναντι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της frontal.ba αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Στην Μπάνια Λούκα αποπνέει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες και ο κύριος λόγος για αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μετά την πρόκριση κόντρα στην Εγνατία και πριν λίγες μέρες μια καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, δίνουν σε όλους το δικαίωμα να πιστέψουν ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι δυνατό στη Μπάνια Λούκα.

Η ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενεργό αποτέλεσμα, αλλά οι «ροσομπλου» μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη στήριξη των οπαδών τους και το γήπεδο και να κάνουν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχει δει το βοσνιακό ποδόσφαιρο. Επιθυμία, θέληση και πίστη υπάρχουν και η υποστήριξη από την κερκίδα μπορεί να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που θα ωθήσει τον σύλλογο της Μπάνια Λούκα στην πρόκριση.

Στις 10 Ιουλίου, όταν η Εγνατία έφτασε στο στο γήπεδο της Μπάνια Λούκα η πόλη δεν ήταν τόσο ενωμένη όταν επρόκειτο για αθλητική εκδήλωση, και τώρα, τουλάχιστον σύμφωνα με το… βουητό που ακούγεται στους δρόμους της Μπάνια Λούκα, όλοι ψάχνουν για ένα εισιτήριο. Η ατμόσφαιρα θερμαίνεται μέρα με τη μέρα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στις 31 Ιουλίου το γήπεδο θα… βράζει από νωρίς.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, αλλά έχουν φύγει ήδη τα περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...