Η πιο σπουδαία πρόκριση!

Νίκη και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε της Μπάνια Λουκά και στη Βοσνία με 0-1..
Η πιο σπουδαία πρόκριση!
Photo Credits: @PAOKFC

Σίγουρα ο τίτλος θα ξενίσει αρκετούς. Άλλωστε από πού και ως πού να θεωρείται μεγάλη επιτυχία μια πρόκριση για πολλούς αυτονόητη κόντρα σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο; 

Ο λόγος της σημασίας της πρόκρισης αυτής δεν ήταν φυσικά αγωνιστικός. Ήταν μια πρόκριση ηρεμίας, μία πρόκριση αυτοπεποίθησης και φυσικά μία πρόκριση που έβαλε τον ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά (τουλάχιστον) στους ομίλους του Conference League, πράγμα πολύ σημαντικό τόσο για οικονομικούς λόγους με τα εγγυημένα πλέον Ευρωπαϊκά έσοδα, όσο και για αγωνστικούς λόγους. 

Περνώντας στο χθεσινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε απολύτως σβηστά γιατί πολύ απλά έκανε τα αυτονόητα και ήταν απλά σοβαρός, χωρίς σε κανένα σημείο του αγώνα να απειληθεί ούτε μία φορά, ενώ ο ίδιος χωρίς να θέλξει, θα μπορούσε άνετα να φύγει από τη Βοσνία με μεγαλύτερο σκορ. 

Ατομικά, η ανεβασμένη απόδοση όλων των παικτών, αλλά ειδικά αυτή των Οζντόεφ και Μουργκ που στο πρώτο παιχνίδι είχαν υστερήσει αρκετά, ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά. Λίγες απλές και ποιοτικές ενέργειες ήταν αρκετές για να κριθεί ο αγώνας, ο οποίος δεν αξίζει καμίας περαιτέρω ανάλυσης.

Τα σπουδαία είναι μπροστά για την ομάδα, η οποία πρόσθεσε στην ήδη περυσινή καλοκουρδισμένη μηχανή τους άκρως ποιοτικούς Καμαρά, Τισουντάλι, Τσαλόφ, έφερε σαν μπόνους τον Σόλα Σορετίρε, από μέρα σε μέρα θα κλείσει και την τρύπα στα χάφ, ενώ έχει ενισχύσει και το Ελληνικό στοιχείο.. 

Τί άλλο να περιμένει αλήθεια κανείς για να πει πως μέχρι τώρα πρόκειται για ένα εξαιρετικό Καλοκαίρι; 

La Lucha Sigue.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...