Από το γήπεδο, στο αεροδρόμιο
Μία διαφορετική μέρα για την ομάδα ενόψει Μάλμε.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Μάλμε πλέον, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη σήμερα.
Οι “ασπρόμαυροι” έχουν πρωινό ραντεβού στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, για μία τελευταία προπόνηση όπου αναμένεται να φανερώσει και τις σκέψεις του ο Ρουμάνος τεχνικός κι από εκεί και πέρα, θα βγει η αποστολή για το ματς της Τρίτης.
Το θετικό σε αυτή τη φάση, είναι πως ξανά ο Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα, καθώς δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να καταστρώνει τα πλάνα του με ξεκάθαρη στόχευση.
Η ομάδα θα βρεθεί το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία κι από εκεί, θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ με φόντο το Μάλμε.
TAGS: