Η συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa League και το Σάμροκ Ρόβερς - Τσέλιε

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος μετά τον αποκλεισμό του από την Μάλμε στο Champions League να γυρίσει σελίδα, περιμένοντας μία εκ των Τσέλιε ή Σάμροκ Ρόβερς για τα play off του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
Η συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa League και το Σάμροκ Ρόβερς - Τσέλιε

Ο ΠΑΟΚ γεύτηκε... πικρό αποκλεισμό από την Μάλμε, ισοφαριζόμενος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και χάνοντας τελικά στην παράταση με 3-4 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι όμως για τον Δικέφαλο συνεχίζεται και μάλιστα στο Europa League, εκεί όπου πρέπει να δείξει την δέουσα προσοχή για να βρεθεί στο League Stage. Απέναντί του, θα βρει μία εκ των Τσέλιε ή Σάμροκ Ρόβερς.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη Σλοβενία, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μέναλο στο 34ο λεπτό, ωστόσο βάσει του σκορ τα πάντα είναι ανοικτά ενόψει του επαναληπτικού αύριο (15/8 - 22:00) στην Ιρλανδία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο περασμένο ματς:

Τα συστήματα των ομάδων Σάμροκ Ρόβερς και Τσέλιε
Photo Credits: @sdna.gr

Προπονητής της Τσέλιε είναι ο γνωστός στα μέρη μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό ως παίκτης, Άλμπερτ Ριέρα, με την αξία των Σλοβένων να ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτή των Ιρλανδών 4 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, δύο ομάδες αρκετά πιο χαμηλού επιπέδου από την Μάλμε, όπως αν ο ΠΑΟΚ δεν προσέξει, είναι πιθανό να μπει σε... μπελάδες.

Διαβάστε ακόμη...