H Σάμροκ έκανε την ανατροπή και έκλεισε... ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Οι Ιρλανδοί θα βρεθούν στον δρόμο του Δικεφάλου, αφού ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 -στο πρώτο ματς- κόντρα στην Τσέλιε και με νίκη 3-1 στην παράταση προκρίθηκαν στα play off του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
H Σάμροκ έκανε την ανατροπή και έκλεισε... ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στα play off των προκριματικών του Europa League, αφού η Σάμροκ Ρόβερς έκανε την ανατροπή στη ρεβάνς με την Τσέλιε, επικράτησε με 3-1 στην παράταση και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Δικέφαλο.

Στο πρώτο ματς οι Σλοβένοι είχαν πάρει ισχνό προβάδισμα με 1-0, ωστόσο ο επαναληπτικός στο Δουβλίνο ήταν υπόθεση της Σάμροκ που προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο αγχώθηκε αφού η Τσέλιε οδήγησε το ματς στην παράταση

Στο 37ο λεπτό οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουάτς, φέρνοντας στα ίσα το συνολικό σκορ των αναμετρήσεων, ενώ στο 41' ο Φαρούτζια διαμόρφωσε το 2-0, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην Σάμροκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάμροκ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι και το 83ο λεπτό, αφού σε εκείνο το σημείο ο Κάρνιτσικ έδωσε το «φιλί της ζωής» στην Τσέλιε, μειώνοντας σε 2-1, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο οι Ιρλανδοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, με τον Μπιούρκ στο 96' να γράφει το 3-1 χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του, με την Σάμροκ να βρίσκεται ξανά στον δρόμο του ΠΑΟΚ 13 xρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Ο Δικέφαλος είχε αντιμετωπίσει τους Ιρλανδούς την σεζόν 2011/2012 στην φάση των ομίλων του Europa League, πανηγυρίζοντας δύο νίκες, με 2-1 στην Τούμπα και 3-1 στο Δουβλίνο.

Διαβάστε ακόμη...