«I need a hero»: Η Σάμροκ Ρόβερς δεν ξεχνά, γυρνά 13 χρόνια πίσω με επικό βίντεο και… δείχνει τον δρόμο στον ΠΑΟΚ! (video)

Μάλλον η λέξη «έπος» δεν αρκεί για να περιγράψει το βίντεο που δημιούργησε η Σάμροκ Ρόβερς για τις «μονομαχίες» με τον ΠΑΟΚ! Γυρνά τον χρόνο πίσω και παράλληλα, φροντίζει ώστε να… δείξει τον δρόμο στον «Δικέφαλο του Βορρά»!
Πηγή: bnsports.gr
«I need a hero»: Η Σάμροκ Ρόβερς δεν ξεχνά, γυρνά 13 χρόνια πίσω με επικό βίντεο και… δείχνει τον δρόμο στον ΠΑΟΚ! (video)
Photo Credits: @mega

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να συνεχίσει στο Champions League, ωστόσο έχει ακόμα μπροστά του έναν πολύ σημαντικό στόχο. Την είσοδο στο League Phase του Europa League.

Για να φτάσει έως εκεί, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς, στη φάση των Play Offs. Αυτή όμως, δεν θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μία πληροφορία που… μοιράστηκε η ιρλανδική ομάδα, με ένα απίθανο και χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησε, δημοσιεύοντάς το στη σελίδα της στο TikTok!

Με μουσική υπόκρουση το δημοφιλές «holding out for a hero», κάνει μια… βουτιά στο παρελθόν, στο 2011 συγκεκριμένα, και παρουσιάζει τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον πιο... ευφάνταστο τρόπο! Με τη Σάμροκ φυσικά, να αναζητά τον τρόπο, ώστε να γράψει διαφορετικά την ιστορία στην παρούσα φάση.

Εκείνη την εποχή, οι δύο αντίπαλοι διασταύρωναν τα «ξίφη» τους, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στην Τούμπα με 2-1, έχοντας μάλιστα και έναν… κοινό παρονομαστή με τη σημερινή του ομάδα! Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ των «ασπρόμαυρων», για να τους χαρίσει τη νίκη! Το πρώτο είχε προέλθει από τα πόδια του Κοστίν Λάζαρ.

Στην Ιρλανδία, οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει και πάλι, κερδίζοντας με 1-3. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε εις διπλούν, ενώ βρήκε δίχτυα και ο Γιώργος Φωτάκης.

Κάπως έτσι, 13 χρόνια μετά, οι δρόμοι των δύο συλλόγων συναντώνται και πάλι. Και η Σάμροκ Ρόβερς φρόντισε να… υπενθυμίσει στον ΠΑΟΚ, ότι διαθέτει κάποιον που γνωρίζει τον δρόμο προς την επιτυχία! Ποιον; Μα φυσικά τον αρχηγό του, που καλείται να επαναλάβει την ιστορία, για να χαρίσει στην ομάδα του το «χρυσό» εισιτήριο!

Διαβάστε ακόμη...