Μπεκάλι: «Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Αφορμή δοθείσης από την παρουσία της Στεάουα Βουκουρεστίου στο League Phase του UEFA Europa League και τη γνωστοποίηση των αντιπάλων της (σ.σ μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ), ο πρόεδρος των Ρουμάνων, Τζίτζι Μπεκάλι, σε πρόσφατη συνέντευξή του προχώρησε σε προβλέψεις αναφορικά με την πορεία της ομάδας του.
Πηγή: forzaonline.gr
Μπεκάλι: «Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Όπως σημείωσε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας έχει την αίσθηση ότι η Στεάουα θα συγκεντρώσει 17 βαθμούς ενώ αναφορικά με τον ΠΑΟΚ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «θα τον κερδίσουμε ενώ με τη Μάντσεστερ θα φέρουμε εντός έδρας ισοπαλία».

Αναλυτικότερα όσα τόνισε αναφορικά με το UEFA Europa League και την πορεία της Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Μπορούμε να προχωρήσουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη. Μπορούμε να προκριθούμε και να κερδίσουμε περισσότερα από 35 εκατομμύρια ευρώ, ναι, σωστά. Θέλαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βουκουρέστι. Υπάρχουν ομάδες που μπορούμε να νικήσουμε, με λίγη τύχη. Τα εισιτήρια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοστίζουν δύο φορές περισσότερο από τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας. Θα υπάρχουν εισιτήρια για 120 λέι το καθένα, λέω ότι δεν είναι πολύ. Νομίζω ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν μια μέρα, αν τα βάλετε προς πώληση.

Στην έδρα μας, ας πούμε, θέλουμε ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά θέλουμε να κερδίσουμε τις άλλες ομάδες. Έτσι, θα μαζέψουμε 10 πόντους στο… σπίτι μας. Δεν είναι ανέφικτο να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ. Κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό. Έτσι, θα προκύψουν οι 17 βαθμοί. Είμαι αισιόδοξος».

Διαβάστε ακόμη...