Η UEFA θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ πάρει εισιτήρια για την Τουρκία!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της UEFA για την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (25/9).
Πηγή: sdna.gr
Η UEFA θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ πάρει εισιτήρια για την Τουρκία!

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τους Τούρκους στην «Rams Park» για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Europa League, όμως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι Θεσσαλονικείς θα δικαιούνται εισιτήρια φιλοξενούμενων. 

Όπως προέκυψε από την συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση το προηγούμενο διήμερο, από πλευράς UEFA εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός συνύπαρξης φιλάθλων του ΠΑΟΚ και της Γαλατάσαραϊ. 

Παρότι τις προηγούμενες ημέρες κυριαρχούσε η αίσθηση πως η σχετική εισήγηση θα ήταν θετική, τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες και ως εκ τούτου η διαθεσιμότητα των «ασπρόμαυρων» εισιτηρίων βρίσκεται στον «αέρα».

Σε κάθε περίπτωση, όλα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των ομάδων στις 11-12 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στην Νιόν. 

Θυμίζεται πως σε περίπτωση που η UEFA δώσει τελικά στον ΠΑΟΚ το «πράσινο φως» για παρουσία φιλάθλων του στο «Rams Park», σύμφωνα με τον κανονισμό του 5%, ο Δικέφαλος δικαιούται περίπου 2700 εισιτήρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η τουρκική ομάδα είναι αρκετά πιθανό να τιμωρηθεί για τα επεισόδια στην αναμέτρηση κόντρα στην Γιανγκ Μπόις, ωστόσο αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, η ποινή θα αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη...