Στην Πόλη με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ αλλά...

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα έχει τη στήριξη των φίλων του στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με την Γαλατασαράι, καθώς «κλειδώνει» η συμφωνία με τους Τούρκους!
Πηγή: sdna.gr
Στην Πόλη με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ αλλά...
Photo Credits: @PAOKFC

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν «ζυμώσεις» που αφορούν τη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων με την Γαλατασαράι. 

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, UEFA και Τουρκική Αστυνομία δεν εμφανίστηκαν αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο παρουσίας φίλων του Δικεφάλου στην Πόλη, κάτι που φάνηκε εξ αρχής και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία για τα εισιτήρια και άμεσα αναμένεται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Όπως όλα δείχνουν, οι Θεσσαλονικείς θα λάβουν περισσότερα από 2.000 εισιτήρια για το RAMS Park.

Σαφώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι και ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά καθώς το επόμενο εκτός έδρας ματς είναι στις 7 Νοεμβρίου στο Μάντσεστερ και ουδείς θα ήθελε να ρισκάρει το παραμικρό.

Όπως αντίστοιχα και για το ματς του Σαββάτου (21/9) στο Πανθεσσαλικό, όπου και πάλι ο Δικέφαλος θα πάρει εισιτήρια και θα πρέπει να δείξει υποδειγματική συμπεριφορά καθώς ακολουθεί το κλάσικο με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι επί ποδός, οι συσκέψεις με τους ανθρώπους ασφαλείας είναι καθημερινές καθώς τα ματς που ακολουθούν είναι ένα μεγάλο crash test για όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε ακόμη...