Μπουρούκ: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε (3-1), μίλησε και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μπουρούκ: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Δικέφαλος θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Γαλατασαράι την 1η αγωνιστική του League Phase του Europa League, με τον Οκάν Μπουρούκ, να σημειώνει ότι η ομάδα του θέλει να πετύχει τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός.

Παράλληλα σημείωσε ότι η Γαλατασαράι θα πρέπει να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη εικόνα την Τετάρτη, αν θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην ανανεωμένη έκδοση του Europa League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδο. Υπάρχει πίεση πάνω μας. Υπάρχει απίστευτη πίεση σε μένα και στον πρόεδρό μας. Οι οπαδοί πιέζουν για το καλύτερο και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει επίσης να δώσουμε χρόνο στους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα.

Είμαστε περισσότερο ομάδα τώρα. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι αγώνες όπου η απόδοσή μας θα ανέβει. Όταν κοιτάμε τον σύλλογο, υπάρχουν πολύ αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε μια σημαντική ομάδα.

Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη. Κάναμε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα. Το Europa League ξεκινάει. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένας νέος αγώνας ξεκινάει για εμάς την Τετάρτη».

Διαβάστε ακόμη...