Θα έχει κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Μάντσεστερ;

Ποιες είναι οι ενδείξεις για την έκθεση του παρατηρητή της UEFA.
Πηγή: paok24.com
Θα έχει κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Μάντσεστερ;
Photo Credits: @PAOKFC

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε ηχηρό παρών στο RAMS Park το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της league phase του Europa League.

Τα μέτρα ασφαλείας των τουρκικών αρχών ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρά, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας να παραδέχονται ότι ανάλογα δεν έχουν ξαναδεί ούτε σε ντέρμπι μεταξύ των Γαλατασαράι, Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας.

Το παιχνίδι της Τετάρτης και τα όσα καταγράφονταν από τους ανθρώπους της UEFA θα αποτελούσαν και βαρόμετρο για την παρουσία των ΠΑΟΚτσήδων στο Μάντσεστερ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ στις 7 Νοεμβρίου, το οποίο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου που θέλουν να βρεθούν στο Ολντ Τράφορντ.

Όπως όλα δείχνουν το «Θέατρο των Ονείρων» θα έχει… ασπρόμαυρο χρώμα καθώς οι έως τώρα ενδείξεις από την έκθεση του παρατηρητή της UEFA που βρέθηκε στο RAMS Park είναι ότι δεν έχει καταγραφεί κάτι μεμπτό όσον αφορά την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος δεν έχει κληθεί για την ώρα σε κάποια απολογία και οι έως τώρα πληροφορίες σημειώνουν ότι θα γίνει κανονικά η πολυπόθητη εκδρομή των «ασπρόμαυρων» στο Μάντσεστερ.

Διαβάστε ακόμη...