Ζαφείρης: «Ανυπομονώ για το ματς με ΠΑΟΚ – Δεν σκέφτομαι να φύγω από την Σλάβια»

Ο μέσος της Σλάβια Πράγας, αλλά και της Εθνικής, Χρήστος Ζαφείρης δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Europa League, αλλά και τις σκέψεις για το μέλλον του.
Πηγή: sdna.gr
Ζαφείρης: «Ανυπομονώ για το ματς με ΠΑΟΚ – Δεν σκέφτομαι να φύγω από την Σλάβια»

Η Σλάβια Πράγας με τον Χρήστο Ζαφείρη στο αρχικό σχήμα επικράτησε με 2-0 στη Βουλγαρία της Λουντογκόρετς στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Ο τσεχικός σύλλογος στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, ένα ματς που βρίσκεται στο μυαλό του 21χρονου άσου.

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είμαι λίγο περίεργος για το πως θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι σίγουρα το δεύτερο πιο συναρπαστικό παιχνίδι για μένα μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Ο Ζαφείρης παράλληλα αναφέρθηκε και στον μέλλον του, αποσαφηνίζοντας πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν σκέψεις για να αποχωρήσει από την Σλάβια.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στη Σλάβια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή θα το δούμε. Δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα.

Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ακόμη ένα βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από μένα και τις εμφανίσεις μου».

Διαβάστε ακόμη...