Παίκτες που ενώνουν ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45), σε ένα «must win» παιχνίδι για να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς στο League Phase του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Παίκτες που ενώνουν ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν
Photo Credits: @PAOKFC

Οι δυο ομάδες έχουν δυο πρόσωπα που τις συνδέουν. Ο λόγος για τους Μίκαελ Κρμέντσικ και Έργκους Κάτσε, που φόρεσαν τόσο τη φανέλα του Δικεφάλου όσο και αυτή των Τσέχων.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ προέκυψε από τις ακαδημίες της Πλζεν, στην οποία άνηκε για μια δεκαετία (2010-2020), πριν πάρει μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ. Με τη φανέλα της Πλζεν κατέγραψε συνολικά 124 παιχνίδια με 62 γκολ και 16 ασίστ ενώ πέρασε και από αρκετούς δανεισμούς. Στον ΠΑΟΚ ήταν για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020/21, παίζοντας 28 παιχνίδια με 9 γκολ και 4 ασίστ. Κορυφαία στιγμή βέβαια, το γκολ που σημείωσε στο 90′ του τελικού με τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδος στους «ασπρόμαυρους».

Την αντίστοιχη πορεία είχε και ο Έργκους Κάτσε. Προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, άνηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για παραπάνω από 10 χρόνια, περνώντας από αρκετούς δανεισμούς. Ένας από αυτούς στην Βικτόρια Πλζεν, για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2016/17, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και ένα γκολ. Με τον ΠΑΟΚ μέτρησε συνολικά 158 παιχνίδια με 7 γκολ και 14 ασίστ!

Διαβάστε ακόμη...