Η Μαν. Γιουνάιτεντ αλλάζει κερκίδα σε ΠΑΟΚτσήδες

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι όσα διαθέσιμα εισιτήρια είχε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7/11) στο Ολντ Τράφορντ εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.
Πηγή: paok24.com
Η Μαν. Γιουνάιτεντ αλλάζει κερκίδα σε ΠΑΟΚτσήδες
Photo Credits: @PAOKFC

Έπειτα από την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ -αλλά και πριν ακόμα από αυτή- αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» μπήκαν στη διαδικασία να κλείσουν εισιτήρια σε κερκίδες των Άγγλων προκειμένου να παρακολουθήσουν από εκεί την μεγάλη αναμέτρηση με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Προφανώς οι Έλληνες που μπήκαν από ελληνικό ΙP (σ.σ. ελληνική διεύθυνση) για να προμηθευτούν εισιτήρια ήταν αρκετοί, με τον αγγλικό σύλλογο λίγες ώρες αργότερα να προβαίνει στην αποστολή ενός email, μέσα από το οποίο γνωστοποίησε στους ΠΑΟΚτσήδες που επέλεξαν να «κλείσουν» εισιτήρια στις κερκίδες των γηπεδούχων ότι θα τους μεταφέρει αυτόματα για λόγους ασφαλείας στις κερκίδες που είναι ακριβώς δίπλα από τις θύρες των φιλοξενούμενων.

Επίσης ενημερώνει τους παραπάνω φιλάθλους πως δεν θα γίνεται επιτρεπτή η είσοδος σε όσους φορούν διακριτικά του ΠΑΟΚ όπως π.χ. φανέλα, κασκόλ κτλ.

Το mail ενημέρωσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τους ΠΑΟΚτσήδες


Αναλυτικά όσα αναφέρει το email των Άγγλων προς τους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Τα αρχεία μας δείχνουν ότι δημιουργήσατε τον διαδικτυακό σας λογαριασμό μαζί μας μετά την κλήρωση της φάσης του UEFA Europa League, League και στη συνέχεια αγοράσατε ένα εισιτήριο για τον αγώνα μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι δεν μπορούν να κάθονται στους χώρους έδρας του γηπέδου και η ασφάλεια και η ασφάλεια όλων των επισκεπτών στο Old Trafford είναι προτεραιότητά μας.

Μετά από κάποια ανάλυση πωλήσεων εισιτηρίων, μπορούμε να δούμε ότι η διεύθυνση στον λογαριασμό σας βρίσκεται στην Ελλάδα. Λάβαμε λοιπόν την προφύλαξη να σας μεταφέρουμε σε ουδέτερη περιοχή του γηπέδου, δίπλα στους φιλοξενούμενους οπαδούς. Το ενημερωμένο δελτίο αγώνα σας θα είναι ορατό στην επίσημη εφαρμογή τις επόμενες ώρες.

Eφόσον το εισιτήριό σας βρίσκεται ακόμα εντός του χώρου των φιλάθλων που δεν είναι εκτός έδρας, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν οπαδό που φαίνεται να υποστηρίζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φορώντας π.χ. ομαδικά χρώματα, φανέλα, κασκόλ κ.λπ.»

Διαβάστε ακόμη...