Οι Ρουμάνοι “τσεκάρουν” τον ΠΑΟΚ
Η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ με την FCSB έχει ξεκινήσει, με τους Ρουμάνους να φιλοξενούν πολλά ρεπορτάζ με φόντο τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Τα ρουμάνικα media, ασχολούνται έντονα με το ρεπορτάζ του “Δικεφάλου” και κάνουν focus στους απόντες, με την περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ να τους απασχολεί ιδιαίτερα.
Ο Βούλγαρος ταλαιπωρείται από μία ίωση, που τον κράτησε εκτός κι από το ματς με τον ΟΦΗ και για την ώρα, δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το αν θα είναι διαθέσιμος, με τη σημερινή προπόνηση να είναι -προφανώς- καθοριστική.
“Μόλις λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα, τα νέα είναι ενθαρρυντικά για την FCSB. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τους μερικούς πολύτιμους παίκτες του. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Φεντόρ Τσάλοφ θα είναι σίγουρα εκτός, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει λίγες ελπίδες για να βρεθεί στον πάγκο“, σημειώνουν οι Ρουμάνοι.
TAGS: