Χαραλάμπους: «Είναι 50-50, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού με φόντο τον «τελικό» κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Χαραλάμπους: «Είναι 50-50, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής της FCSB, Ηλίας Χαραλάμπους, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ξεκάθαρα 50-50, ενώ τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αύριο παίζουμε το δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, παίξαμε απέναντί του δύο φορές αλλά αύριο πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γνωριζόμαστε πλέον καλά, δεν έχουμε πολλά να αλλάξουμε. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Δεν έχουμε μυστικά!» ανέφερε σε ερώτηση σχετικά με το αν μπορεί η FCSB να εκπλήξει αύριο τον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το αυριανό. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας είναι πιο δυνατός απ’ ότι εντός. Όλες οι μέρες κυλάνε το ίδιο, θέλω την πίεση, εάν δεν την ήθελα δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Κάθε βδομάδα το ίδιο προσπαθούμε. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την δήλωση του Ράζβαν (σ.σ. για την fake νίκη που είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ), είπα και στη Θεσσαλονίκη πως δεν θα το κάνω. Εγώ δεν θέλω να κάνω κανενός είδους mind game. Τον σέβομαι!» δήλωσε στη συνέχεια».

Εάν είναι φαβορί μετά το σκορ του πρώτου αγώνα:

«Είναι ξεκάθαρα 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης, ένα γκολ διαφορά δεν είναι σημαντικό. Από το μηδέν αρχίζουν όλα ξανά και όπως είχα πει και πριν το πρώτο παιχνίδι, όλα θα κριθούν στο Βουκουρέστι».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αν θα επηρεάσει το κρύο τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Ευχαριστούμε την ποδοσφαιρική Ρουμανία που έκανε μεγάλη προσπάθεια να έχει το γήπεδο σε τοπ επίπεδο. Δεν νομίζω να επηρεάσει το κρύο, γιατί και στη Θεσσαλονίκη έχει κρύο αυτή την περίοδο».

Για το γεγονός ότι και με την ισοπαλία προκρίνεται η δική του ομάδα:

«Θα είναι μεγάλο λάθος να συγκεντρωθούμε στην ισοπαλία. Αν συγκεντρωθείς σε αυτό, τότε το μάξιμουμ που θα πάρεις είναι η ισοπαλία οπότε είναι ρίσκο».

Για τις φήμες ότι ο Λουτσέσκου θα φύγει:

«Θα είμαστε όλοι χαρούμενοι εάν πάει στη Serie A, ελπίζω κάποτε να του δοθεί η ευκαιρία και να πάει».

Εάν έκαναν προπόνηση στα πέναλτι:

«Ναι! Έχουμε σκεφτεί όλα τα σενάρια, στόχος όμως είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...