Προσθέτει ποιότητα στο κέντρο του με Μάρτα Εστέβες ο ΠΑΟΚ Morris!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μάρτα Εστέβες, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Προσθέτει ποιότητα στο κέντρο του με Μάρτα Εστέβες ο ΠΑΟΚ Morris!
Photo Credits: @acpaok

Ισπανικής καταγωγής, γεννημένη στο Λουξεμβούργο στις 05/06/1997, η Μάρτα Εστέβεζ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, και έχει ύψος 172cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα τη σεζόν 2011-2012 από την Entente MWG. παίρνοντας από πολύ μικρή ηλικία πολύτιμες εμπειρίες από το ποδόσφαιρο γυναικών στην χώρα της. Στην Entente MWG παρέμεινε έως τη σεζόν 2020-21, με τις εμφανίσεις της να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των ομάδων της χώρας της. 

Έτσι, τη σεζόν 2022-23 μεταγράφηκε στην Ουνιόν Λουξεμβούργου, η οποία την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στην Ουνιόν Λουξεμβούργου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Παράλληλα, αγωνίστηκε και στους προκριματικούς γύρους του UEFA Women's Champions League, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Λουξεμβούργου, έχοντας παράλληλα αρκετές συμμετοχές ως αρχηγός. Οι 37 διεθνείς συμμετοχές την κατατάσσουν στην πρώτη τριάδα της σχετικής λίστας της χώρας της. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μάρτα Εστέβες, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρτα!

Διαβάστε ακόμη...