Νικολέτα Καλέση: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω!»

Ήταν μια από τις μεγάλες άτυχες της περασμένης σεζόν για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Νικολέτα Καλέση: «Ανυπομονώ να ξαναπαίξω!»

 Η Νικολέτα Καλέση υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Ιανουάριο και βρίσκεται στη μέση του δρόμου για την επιστροφή της στο γήπεδο. Η ταλαντούχα αθλήτρια των νταμπλούχων μιλά στη FORZA για την πορεία της αποθεραπείας της, την στήριξη του ΠΑΟΚ και τους μεγάλους στόχους της.

Σε τι φάση βρίσκεται η αποθεραπεία σου;

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι κοντά στη μέση της αποθεραπείας και της αποκατάστασης μου, πέντε μήνες μετά το χειρουργείο. Είμαι σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε μέλλον ακόμα. Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου κι όλα πάνε βάσει πλάνου με την αποθεραπεία μου, θα επιστρέψω στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη».

Πως διαχειρίζεσαι την όλη κατάσταση με τον τραυματισμό, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο;

«Είναι δύσκολο, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Για αυτό άλλωστε χαρακτηρίζεται και ένας από τους πιο δύσκολους τραυματισμούς για έναν αθλητή. Σε αφήνει έξω ουσιαστικά για μια σεζόν. Εγώ, δόξα τω Θεώ είχα την στήριξη της ομάδας και τον ανθρώπων μου. Το αντιμετώπισα όσο πιο καλά γίνεται».

Πως περιμένεις την επιστροφή σου στους αγωνιστικούς χώρους;

«Είμαι ήδη πεντέμισι μήνες εκτός κι από τώρα θέλω να επιστρέψω. Όσο αυξάνεται ο χρόνος που μένω εκτός του ποδοσφαίρου, άλλο τόσο μεγαλώνει και η επιθυμία μου να επιστρέψω. Πόσο μάλλον όταν βλέπω ότι η ομάδα παίζει, διεκδικεί στόχους και κατακτά τίτλους».

Πως βίωσες την πορεία της ομάδας την σεζόν που ολοκληρώθηκε;

«Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια. Έχουν έρθει στο προσκήνιο κι άλλες ομάδες- ονόματα, δίνει κάτι άλλο στο πρωτάθλημα. Όσο πρόλαβα να παίξω ήταν κάτι μοναδικό και είμαι σίγουρη ότι το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό».

Θεωρείς ότι θα σας βοηθήσει ο ανταγωνισμός;

«Όσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός υπάρχει εντός των τειχών, τόσο καλύτερα προετοιμαζόμαστε κι εμείς για το Champions League. Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτερες στην Ευρώπη».

Τι περιμένεις από την επόμενη σεζόν;

«Φυσικά ο πρώτος στόχος μου είναι να επιστρέψω υγιής στην αγωνιστική δράση. Ως ομάδα, πάντα ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, για να συνεχίζουμε να παίρνουμε εμείς το εισιτήριο για το Champions League, όπως και το Κύπελλο, από τη στιγμή που μπήκε ξανά στην καθημερινότητα μας».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου, και πως την άλλαξε ο τραυματισμός;

«Με τον τραυματισμό μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η καθημερινότητα μου κι όλο μου το πρόγραμμα. Οι φυσικοθεραπείες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μου. Στη συνέχεια θέλω να ξεκουραστώ κυρίως ψυχολογικά. Οπότε το καλοκαίρι υπήρξε μια περίοδος διακοπών, και στη συνέχεια επιστροφή στη κανονικότητα».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μου αρέσει να βγαίνω βόλτες στη Θεσσαλονίκη με τους φίλους μου και να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Κυρίως αυτά ήταν που ήθελα να κάνω και πριν τραυματιστώ, αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω».

Διαβάστε ακόμη...