Ελευθερία Δρακογιαννάκη: «Τεράστια ευκαιρία για εμένα ο ΠΑΟΚ!»

Από τ’ «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ, σε αυτά του ΠΑΟΚ. Η Ελευθερία Δρακογιαννάκη ανέβηκε από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του νταμπλούχου Δικεφάλου, και μιλά στη FORZA για τη σεζόν που έρχεται, την τεράστια ευκαιρία που έχει μπροστά της, αλλά και την εμπειρία της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.
Ελευθερία Δρακογιαννάκη: «Τεράστια ευκαιρία για εμένα ο ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: @acpaok

Ποιες η πρώτες σου εντυπώσεις από τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Η μεταγραφή μου στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ, είναι μια τεράστια ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου στο υψηλό επίπεδο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα θετικές, με το κλίμα και τη θετική διάθεση να με κάνουν να νιώσω αμέσως μέλος της ομάδας».

Τι εμπειρία ήταν η συμμετοχή στο Champions League;

«Ήταν μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου. Είναι όνειρο για κάθε παίκτρια να αγωνίζεται σε μια τέτοια διοργάνωση, καθώς το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλότατο , και σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα τέτοιο περιβάλλον, έντονης πίεσης και προσδοκιών. Η εμπειρία από τέτοιους αγώνες σε βελτιώνει σίγουρα, παρότι προφανώς αφήνει μια απογοήτευση ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να αποκομίσουμε από την παρουσία μας εκεί. Αντιληφθήκαμε που βρισκόμαστε συλλογικά και ατομικά, και τι πρέπει να βελτιώσουμε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

Ποιοι οι στόχοι σας ενόψει της νέας σεζόν;

«Ο στόχος της κατάκτησης του νταμπλ αποτελεί κίνητρο για εμάς και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Θα είναι σίγουρα μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις, αλλά με πίστη στις δυνατότητες μας και αφοσίωση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η επιτυχία εξαρτάται από τη συνέπεια, την αποφασιστικότητα, και κάθε αγώνας είναι μια ξεχωριστή μάχη για εμάς».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Εγώ θα ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας για ακόμα μια χρονιά. Η στήριξη τους είναι η κινητήρια δύναμη μας, μας δίνει κουράγιο να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο».

Πως βλέπεις το επίπεδο του ποδοσφαίρου γυναικών, όπως και την αύξηση του ανταγωνισμού;

«Το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα έχει γνωρίσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια . Με την αύξηση ενδιαφέροντος και την βελτίωση υποδομών , ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει . Οι ομάδες προσπαθούν να ενισχυθούν με ποιοτικές αθλήτριες , τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό . Τα πρωταθλήματα γίνονται πιο ανταγωνιστικά , με την συμμετοχή περισσότερων ομάδων που επιδιώκουν να κατακτήσουν τίτλους».

Ήταν δύσκολη η απόφαση να μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη;

«Η απόφαση μου να μετακομίσω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα σημαντικό βήμα στην ζωή και την καριέρα μου. Αυτή η επιλογή ενσωματώνει τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές παραμέτρους ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο προκλήσεις και ευκαιρίες».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου, εκτός γηπέδου;

«Η καθημερινότητα μου εκτός γηπέδου είναι εξίσου σημαντική, αναζητάω στιγμές που με γεμίζουν και με κρατούν πνευματικά και σωματικά σε μια ισορροπία».

 

Πηγή: forzaonline.gr

Διαβάστε ακόμη...