Αφιέρωσαν τις νίκες στον άτυχο Θωμά Νικηφόρο του ΠΑΟΚ

Με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η Εθνική Προπαίδων ολοκλήρωσε αήττητη τη συμμετοχή της (ισοβαθμία με την Σκωτία στην 1η θέση) στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA κάτω των 15 ετών, που διεξήχθη στη Στάρα Πάζοβα της Σερβίας και συμμετείχαν εκτός της Ελλάδας η οικοδέσποινα χώρα, η Σκωτία και η Σλοβακία.
Πηγή: forzaonline.gr
Αφιέρωσαν τις νίκες στον άτυχο Θωμά Νικηφόρο του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok website

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Καραγιάννη πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, κατάφεραν να μην ηττηθούν σε καμία αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια, επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των μελών της γαλανόλευκης αποστολής αφιέρωσαν τις νίκες στον Θωμά Νικηφόρο, παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, αποχώρησε από την αποστολή και χειρουργήθηκε σήμερα. Άπαντες έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Oι άλλοι διεθνείς του ΠΑΟΚ ήταν οι Χριστόφορος Βάτσος (τερματοφύλακας), Λούκας Βεριντιάνο, Σταύρος Κογκαλίδης, Θανάσης Φλώρος, Παναγιώτης Δουραλής και Λούσκα Αρμπι.

Διαβάστε ακόμη...