Ισόπαλος κόντρα στην ΡΕΑ ο ΠΑΟΚ Morris

Για την 1η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, τον ΑΟ ΡΕΑ, μένοντας ισόπαλος 1-1.
Ισόπαλος κόντρα στην ΡΕΑ ο ΠΑΟΚ Morris
Photo Credits: @acpaok

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Δοϊρανλή, Μανίσα, Κοσκερίδου, Δρακογιαννάκη, Μήτκου, Βαρδαλή, Βλασσόπουλος και Χέλμβαλ. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τον Δικέφαλο να απειλεί με Βαρδαλή, Χέλμβαλ και Γκούνη. 

Στο 24ο λεπτό, η Βλασσόπουλος υποδέχτηκε την όμορφη κάθετη μπαλιά της Μήτκου, και με όμορφο κοντρόλ και πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα είχε σε καλή μέρα τη Νόιχαους, καθώς η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Morris ήταν εκεί, όποτε την χρειάστηκε. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 1-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Δικεφάλου προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση του προβαδίσματος, ενώ παράλληλα έψαχναν ακόμα ένα τέρμα, το οποίο θα «κλείδωνε» τη νίκη. 

Στο 81ο λεπτό, η Κρίστο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, μεταφέροντας το άγχος του αποτελέσματος στις παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε, με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 1-1. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στα Τρίκαλα 2011, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Διαβάστε ακόμη...