Ο Λουτσέσκου, οι σκέψεις και τα ερωτηματικά

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, με την προσοχή όλων να στρέφεται στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου, οι σκέψεις και τα ερωτηματικά
Photo Credits: @paok24.com

Την ίδια στιγμή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις με φόντο τον πρώτο ημιτελικό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει κάποια μικρά ερωτηματικά ακόμη για την ενδεκάδα.

Αρχικά, πριν από το παιχνίδι σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που τις τελευταίες ημέρες δεν προπονείται κανονικά λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Έλληνας άσος, μπήκε στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα παραμείνει σε αυτήν και δε θα είναι αυτός που θα “κοπεί” από τους 21, προκειμένου να είναι διαθέσιμος στη διάρκεια του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι απόλυτα σίγουρα για όλες τις θέσεις.

Στο τέρμα θα είναι ο Κοτάρσκι και στην άμυνα, τον πρώτο λόγο έχουν οι Όττο, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα και Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή, δοκιμάστηκαν οι Τσιγγάρας και Σβαμπ, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο Λουτσέσκου να “μπλέξει” τα δίδυμα.

Μεσοεπιθετικά, σίγουροι μοιάζουν οι Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μπράντον, ενώ το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για το “10”, όπου ακόμη και η επιλογή του Μάρκος Αντόνιο είναι αρκετά πιθανή.

Διαβάστε ακόμη...