Υπομονή για Μπρεϊθγουέιτ

Τα οικονομικά δεδομένα και ο παράγοντας, Εσπανιόλ...
Πηγή: paok24.com
Υπομονή για Μπρεϊθγουέιτ

O ΠΑΟΚ έχει βάλει την απόκτηση επιθετικού ψηλά στην ατζέντα του και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι “ασπρόμαυροι” είναι αυτή του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ.
Advertisement

Όπως διαβάσατε από χθες μέσα από το PAOK24, ο 32χρονος Δανός επιθετικός κάνει φέτος μία γεμάτη σεζόν στη Segunda Division, έχοντας να επιδείξει συνολικά 41 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και 2 στο Κύπελλο) με απολογισμό 22 γκολ, με την ομάδα της Βαρκελώνης να παίζει για την επιστροφή της στη La Liga, στα δύο παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στις 9 και στις 13 Ιουνίου.

Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση, έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν σε όλη αυτή την υπόθεση, καθώς από την πορεία και το τι θα καταφέρει η ομάδα του, με φόντο την άνοδο ή όχι, μπορεί να εξαρτηθούν πολλά.

Σε περίπτωση που εξασφαλίσει την άνοδό της στην La Liga η Εσπανιόλ, ο Μπρεϊθγουέιτ έχει μπάι άουτ στις 600 χιλ. ευρώ, ωστόσο, αν δεν ανέβει μένει ελεύθερος.

Γενικά, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν άπαντες πως πρόκειται για μία υπόθεση που θα τραβήξει χρονικά και στην Τούμπα δεν μπορούν να περιμένουν άμεσο αποτέλεσμα, με τον Δανό να απασχολεί και τους “ασπρόμαυρους” να παρακολουθούν παράλληλα και τις εξελίξεις, σε μία υπόθεση που χρειάζεται υπομονή…

Διαβάστε ακόμη...