Οι απαιτήσεις του Μπρέθγουεϊτ

Τα οικονομικά αλλά και τα … χρονικά δεδομένα της υπόθεσης!
Πηγή: paok24.com
Οι απαιτήσεις του Μπρέθγουεϊτ

Ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει στην απόκτηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ για την κορυφή της επίθεσης, σε μια υπόθεση που αναμένεται να είναι και χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα.

Ο 33χρονος Δάνος ολοκληρώνει τη σεζόν με την Εσπανιόλ και θα γνωρίζει μετά τη κατάληξη των πλέι οφ ανόδου αν θα είναι ελεύθερος ή θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που θα ενεργοποιηθεί εφόσον η Εσπανιόλ πάρει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.

Οσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, οι απαιτήσεις του είναι στα 2 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως σε βάθος διετίας ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει αν θα δεσμεύσει ένα ποσό στα 4 εκ. ευρώ, διόλου ευκαταφρόνητο.

Το σίγουρο είναι πως ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ είναι στην κορυφή της λίστα για την επίθεση και πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζύγισαν όλα τα δεδομένα, τόσο αναφορικά με το οικονομικό όσο και αυτό που αφορά το πότε αλλά και για πόσο θα περιμένουν τον Δανό. Το ιδανικό θα ήταν να έχουν άμεσα μια απάντηση όμως το σίγουρο είναι πως μπήκαν στη διαπραγμάτευση έχοντας στο νου τους πως θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι ο Μπρεϊθγουέιτ να απαντήσει.

Διαβάστε ακόμη...