Η κρίσιμη ρεβάνς της Εσπανιόλ και ο Μπρέιθγουεϊτ

Σήμερα στις 22.00 η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Σπόρτιγκ Χιχόν στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης της με 1-0 για τα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.
Πηγή: forzaonline.gr
Η κρίσιμη ρεβάνς της Εσπανιόλ και ο Μπρέιθγουεϊτ

Εφόσον η ομάδα του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ πάρει την πρόκριση, τότε θα την περιμένουν οι δύο τελικοί κόντρα στη Ρεάλ Οβιέδο (πέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ), που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (19 και 23 του μηνός).

«Θα πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε το επίπεδο του αντιπάλου μας, αλλά παίζουμε στην έδρα μας» τόνισε στις δηλώσεις του ο Μανόλο Γκονζάλες.

Κι ο προπονητής της Εσπανιόλ πρόσθεσε: «Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είναι παιχνίδια 180 λεπτών. Έχουμε πλήρη επίγνωση της ευθύνης που έχουμε. Πρέπει να έχουμε μεγάλες κατοχές και να ξεκουραζόμαστε με την μπάλα. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη που βάζουν τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Όταν η ομάδα και ο σύλλογος χρειάζονταν τους οπαδούς, πάντα ανταποκρίνονταν. Θα μας οδηγήσουν στη νίκη, σίγουρα. Χωρίς αυτούς θα μας έλειπε η δύναμη».

Διαβάστε ακόμη...