Ανεβάζει στροφές για χαφ

Η απάντηση Μεϊτέ και οι Μίσιτς – Μάριν που είναι στο κάδρο.
Πηγή: paok24.com
Ανεβάζει στροφές για χαφ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αναχωρήσει σε λίγες ημέρες με προορισμό την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το θέμα που υπάρχει στα χαφ εξακολουθεί να είναι ανοικτό, κάτι που δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έθεσε ως μια από τις προτεραιότητες την παραμονή του Σουαλιχό Μεϊτέ και οι πρωταθλητές του κατέθεσαν μια πρόταση στην οποία ο 30χρονος Γάλλος μέσος δεν έδωσε απάντηση, θέτοντας εαυτόν εκτός κάδρου τη δεδομένη στιγμή.

Στο προσκήνιο ήρθαν οι περιπτώσεις των Ράζβαν Μάριν και Γιόζιπ Μίσιτς. Ο 28χρονος Ρουμάνος χαφ της Κάλιαρι, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εμπολί, αγωνίζεται με την εθνική Ρουμανίας στο Euro, και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δυο αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ. Ο 29χρονος Κροάτης Χαφ αγωνίζεται στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το 2020 όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ.

Μάριν και Μίσιτς αποτελούν βασικές επιλογές και ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις, περιμένοντας απάντηση και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να κινηθεί αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη...