Η Τζένοα μίλησε ανοιχτά για τον Κοτάρσκι: «Μας αρέσει, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας»

Δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου, η Τζένοα μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση Κοτάρσκι, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της για τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Η Τζένοα μίλησε ανοιχτά για τον Κοτάρσκι: «Μας αρέσει, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας»
Photo Credits: @SDNA

Η Τζένοα άνοιξε και επίσημα την υπόθεση Κοτάρσκι καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Αντρές Μπλάζκες, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, κάνοντας λόγο για μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πουλήσει κανέναν, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να φύγει, το συζητάμε. Και αν φύγει, τότε θα έρθει άλλος πολύτιμος τερματοφύλακας. Είναι τα 15 εκατομμύρια σωστή τιμή; Νομίζω ότι ο τερματοφύλακας αξίζει πολύ περισσότερο αλλά μερικές φορές δεν εξαρτάται από εμάς.

Όσο για τον Κοτάρσκι; Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές. Μας αρέσει, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτόν τον τερματοφύλακα».

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση της Τζένοα ύψους 3 εκατ. ευρώ συν έναν δανεικό ποδοσφαιριστή, με τους πρωταθλητές να μην μπαίνουν καν σε διαδικασία συζήτησης. Αυτό που απορρέει από την ιταλική ομάδα, είναι πως το θέμα Κοτάρσκι «δουλεύεται» ακόμη και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επανέλθουν...

Διαβάστε ακόμη...