Αναζητείται λύση

Τα δεδομένα της ανοιχτής και δύσκολης υπόθεσης του Κεντζιόρα...
Πηγή: paok24.com
 Αναζητείται λύση
Photo Credits: @forzaonline.gr

Πέρα από το θέμα του φορ εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αναμένει την απάντηση του Μπρέθγουεϊτ, ένα ακόμα από τα ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι αυτό του Τόμας Κεντζιόρα.

Όπως είχε σημειώσει προ ημερών το PAOK24 News, η Ντινάμο Κιέβου, «πατώντας» στο γεγονός πως το συμβόλαιο του Πολωνού λήγει τον Δεκέμβριο του 2024, ζητάει από τον ΠΑΟΚ 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη και άλλες 500.000 ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας μπουν στους ομίλους του Champions League.

Η ουκρανική ομάδα δεν έχει αλλάξει τη σκληρή της στάση και δείχνει να μην «καίγεται» για την εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Όσο ο χρόνος περνάει και οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν πλησιάζουν είναι λογικό ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά θα ρίξουν ακόμα περισσότερο το βάρος τους στη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει μετατραπεί σε δύσκολη, λόγω της στάσης των Ουκρανών, την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διατηρήσουν τον Πολωνό αμυντικό στο ρόστερ τους.

Διαβάστε ακόμη...