Η ξεκάθαρη ασπρόμαυρη στάση για Κοτάρσκι

Τα ιταλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να κρατούν ψηλά το θέμα του ενδιαφέροντος της Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, σε κάτι που φυσικά έχει συμβολή και ο ατζέντης του παίκτη, Φεντερικό Παστορέλο.
Πηγή: thessports.gr
Η ξεκάθαρη ασπρόμαυρη στάση για Κοτάρσκι
Photo Credits: @paok24.com

Μπορεί να αναφέρεται πως η ομάδα από τη Γένοβα έστειλε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ συν τον δανεισμό του Κέλβιν Γέμποα, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Τούμπας.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ για να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει για τον παίκτη θέλει ένα νούμερο σαφώς πιο μεγάλο από αυτό, κάτι που η Τζένοα το γνωρίζει. Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα οι «ασπρόμαυροι» είναι ξεκάθαροι και κάθετοι πως δεν πρόκειται να συζητήσουν οτιδήποτε έχει ανταλλαγή παίκτη εντός της εκάστοτε πρότασης.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος αρχίζει να… ακούει το ενδεχόμενο να συζητήσει με κάποιον σύλλογο από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» βέβαια να ξεπερνούν το συγκεκριμένο ποσό.

Ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.
 

Διαβάστε ακόμη...