Συνεχίζεται το… pressing της Τζένοα για τον Κοτάρσκι

Στην Τζένοα είναι διατεθειμένοι να πιέσουν τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμη και τα 5 εκατομμύρια είναι μακριά από τις απαιτήσεις του για τον Κροάτη τερματοφύλακα
Πηγή: sport24.gr
Συνεχίζεται το… pressing της Τζένοα για τον Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ δέχεται ισχυρή πίεση από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους για τον Κροάτη τερματοφύλακα με τις πληροφορίες να μιλούν για πρόταση 5 εκατομμυρίων – και όχι 4 όπως έγραψε ο Ντι Μάρτζιο- και τον Κέλβιν Γιεμπόα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η περίπτωση του Κοτάρσκι αρχίζει να θυμίζει το φλερτ ανάμεσα στην Ζάλτσμπουργκ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια με τους Αυστριακούς να ξεκινούν από τα 11,5 και να φτάνουν στο τέλος στα 17,5 εκατομμύρια για να πείσουν τον ΠΑΟΚ να τους παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη και η στάση του Δικεφάλου είναι παρόμοια καθώς οι απαιτήσεις για τον Κροάτη παραμένουν πολύ υψηλές, στο διπλάσιο της προσφοράς των Ιταλών.

Αυτά τα λεφτά ζητάει ο ΠΑΟΚ

Για να δοκιμαστούν οι αντοχές του ΠΑΟΚ, όπως δοκιμάστηκαν στο θέμα του Ντέλια, η Τζένοα θα πρέπει να ανεβάσει πολύ περισσότερο την προσφορά της κοντά στα επίπεδα των 10 εκατομμυρίων όπου αξιολογούν οι άνθρωποι του τον ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Κοτάρσκι αναμένεται να έχει και άλλα – και πιθανότατα πολλά- περισσότερα επεισόδια καθώς υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες που παρακολουθούν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...