Μεϊτέ: Η επικοινωνία της πλευράς του παίκτη με άνθρωπο του ΠΑΟΚ

Οι… εξηγήσεις που δόθηκαν.
Πηγή: paok24.com
 Μεϊτέ: Η επικοινωνία της πλευράς του παίκτη με άνθρωπο του ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ φεύγει τη Δευτέρα για προετοιμασία στην Ολλανδία, οι εκκρεμότητες στο ασπρόμαυρο ρόστερ δεν είναι πολλές, αλλά αυτές τις μέρες γίνεται προσπάθεια να… μειωθούν.

Η μία εκκρεμότητα είναι στα χαφ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ζητήσει είτε την παραμονή του Μεϊτέ, είτε την απόκτηση ενός παίκτη στη θέση του…

Σε ό,τι αφορά τον Μεϊτέ, ο Γάλλος δεν έχει αντιδράσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτήΝ την εβδομάδα υπήρξε μια εξέλιξη.

Η πλευρά του 30χρονου χαφ επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει ξεγράψει τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος ψάχνει αυτή την εποχή ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Σ΄ αυτή τη φάση προτιμά να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπενφίκα κι αν δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, θέλει να ξέρει αν η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή.

Προς το παρόν η πόρτα δεν έχει κλείσει, αλλά το μήνυμα που πήρε είναι πως αν καθυστερήσει, μάλλον δεν θα βρει τη θέση στην ομάδα.

Ήδη στον ΠΑΟΚ επανέφεραν στο προσκήνιο τις περιπτώσεις του Ρουμάνου Μάριν της Κάλιαρι και του Μίσιτς, οι οποίες ήταν “παγωμένες” αλλά εσχάτως βγήκαν από το… ψυγείο.

Διαβάστε ακόμη...