Ντι Μάρτζιο: “Πιέζει η Τζένοα για Κοτάρσκι”

Κεντρικό πρόσωπο ΞΑΝΑ ο Κροάτης – Τι σημειώνουν οι Ιταλοί...
Πηγή: paok24.com
 Ντι Μάρτζιο: “Πιέζει η Τζένοα για Κοτάρσκι”

Το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι φιγουράρει ψηλά στα ΜΜΕ της Ιταλίας όλο το τελευταίο διάστημα, με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να επανέρχεται με νέο “χτύπημα” με φόντο το ενδιαφέρον της Τζένοα.

Είναι δεδομένο πως ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, ωστόσο, είναι -επίσης- δεδομένο πως σε πρώτη φάση από πλευράς ΠΑΟΚ έχει απορριφθεί η πρόταση των Ιταλών – 3 εκατ. ευρώ συν τον Κέλβιν Γεμπόα δανεικό.

Τώρα, ο Ντι Μάρτζιο επανέρχεται, σημειώνοντας πως η Τζένοα εξακολουθεί να πιέζει με φόντο την οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Κοτάρσκι και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση.

Την ίδια ώρα, άλλα ΜΜΕ στη χώρα τηρούν διαφορετική στάσγ και σημειώνουν πως η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς ο ΠΑΟΚ ζητάει 9 εκατ. ευρώ, θέλοντας να κρατήσει τον τερματοφύλακά του για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών.

Ο Κροάτης αποτελεί τον Νο1 στόχο των Ιταλών για το τέρμα, με το όνομά του να φιγουράρει στα ιταλικά media που θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως η Τζένοα θα ανεβάσει την προσφορά της.

Διαβάστε ακόμη...