Προσεχώς του Κεντζιόρα - Παραμένει εκτός προπόνησης

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (6/7) στο Χορστ - Γιατί καθυστερεί του Πολωνου...
Πηγή: sdna.gr
Προσεχώς του Κεντζιόρα - Παραμένει εκτός προπόνησης

Εδώ και μερικές ημέρες, έχει επιτευχθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι πρωταθλητές ανέβασαν την πρότασή τους από τις 200.000 ευρώ στις 400.000, πετυχαίνοντας με τους χειρισμούς του Πολωνού, να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Μάλιστα, ο «Κετζ» ταξίδεψε το Σάββατο (6/7) για το Χορστ της Ολλανδίας και έχει ενταχθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμη την πρώτη του προπόνηση με τους ασπρόμαυρους καθώς εκκρεμεί το διαδικαστικό κομμάτι και προφανώς δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν πιθανό τραυματισμό χωρίς να έχει υπογράψει...

Η αλήθεια είναι πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περίμεναν πως το τυπικό σκέλος της ανταλλαγής των εγγράφων με τη Ντιναμό Κιέβου θα ολοκληρωνόταν σήμερα (8/7), ωστόσο, λόγω της κατάστασης με το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά της Ουκρανίας, αντιλαμβάνεται κανείς πως το εν λόγω ζήτημα τέθηκε προσωρινά στην άκρη.

Όπως τονίζουν οι ασπρόμαυροι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το θέμα πιθανότατα θα κλείσει την Τρίτη και ο Κεντζιόρα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε ακόμη...