«Κρίσιμη μέρα για Πέτκοβιτς»

Η ρήτρα των 2.5 εκάτ. ευρώ και το μέλλον του...
Πηγή: paok24.com
 «Κρίσιμη μέρα για Πέτκοβιτς»
Photo Credits: @paokfc.gr website

Όπως και με την περίπτωση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, έτσι και με αυτήν του Μπρούνο Πέτκοβιτς, η σημερινή ημερομηνία είναι σημαντική, αφού και για τον Κροάτη επιθετικό, υπάρχει οψιόν αγοράς μέχρι τις 15 Ιουλίου, με το ποσό να αντιστοιχεί στα 2.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzartsport»… «Φυσικά υπήρχαν προσφορές, αλλά δεν άρεσαν στον επιθετικό της Ντιναμό. Ο Μπρούνο δε θέλει απλώς να φύγει από τη Ντιναμό, κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές, αλλά αν πάει, θέλει να πληρώνεται καλά. Θα μπορούσε να πάει στη Σαουδική Αραβία, υπήρξε συζήτηση και για το MLS, αλλά ο Κροάτης διεθνής στοχεύει στην Ευρώπη.

Ωστόσο, από τη στιγμή που κανένας σύλλογος από ισχυρότερα πρωταθλήματα δεν αποφάσισε να προσφέρει στον Πέτκοβιτς αυτό που ζητούσε, η ιστορία αυτή τράβηξε αρκετά. Πολλοί ήταν έτοιμοι να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο Πέτκοβιτς θα είχε νέο σύλλογο μέχρι τις 15 Ιουλίου, αλλά τίποτα δε συνέβη.

Το πιο ρεαλιστικό είναι να μείνει. Το συμβόλαιο του Μπρούνο με τους Μπλε λήγει το επόμενο καλοκαίρι, θα το ολοκληρώσει και στη συνέχεια θα μπορεί να φύγει ελεύθερος από το «Μάξιμιρ». Βέβαια, είναι επίσης πιθανό η Ντιναμό να προσφέρει στη συνέχεια στον Πέτκοβιτς νέο συμβόλαιο, με μεγαλύτερες απολαβές» αναφέρει ο συντάκτης.

Διαβάστε ακόμη...