Υπόθεση Μίσιτς: Η θέληση του Κροάτη και οι απαιτήσεις

Ο 30χρονος φορ θέλει να επιστρέψει, όμως οφείλει και να πείσει για αυτό!
Πηγή: paok24.com
Υπόθεση Μίσιτς: Η θέληση του Κροάτη και οι απαιτήσεις

Ο Γιόζιπ Μίσιτς είναι ο διακαής πόθος του Ράζβαν Λουτσέσκου για την θέση του κεντρικού χαφ, κάτι που ίσχυε ακόμα και όταν ήταν ανοιχτή η υπόθεση του Σουαλίχο Μεϊτέ.

Παρότι τον παίκτη τον ήθελαν όλοι και ουδέποτε πείσθηκαν για άλλες επιλογές που εμφανίστηκαν, υπήρξε φρένο από την ηγεσία κυρίως για λόγους οικονομικούς. Και η Ντιναμό ήθελε αρκετά – ξεκίνησε από τα 4 εκατ ευρώ – αλλά το βασικό ήταν άλλο. Οι απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη.

Ο Μίσιτς μιλώντας αρκετές φορές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ διαβεβαίωσε πως θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν και οι επαφές και το θέμα άνοιξε.

Όμως οι ετήσιες αποδοχές που αξιώνει, αποτελούν τροχοπέδη στην διαδικασία αγοράς του αφού ο Μίσιτς αξιώνει συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ. Τη στιγμή που στην Ντιναμό παίρνει 1 εκ. ευρώ.

Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να του δώσει κάτι παραπάνω, φτάνοντας το 1,2 συν μπόνους, αλλά θεωρείται σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί το 1,5 που θέλει ο Κροάτης συν τα μπόνους.

Και επειδή το θέμα του χαφ μπαίνει στη τελική του ευθεία, είναι η στιγμή που ο Κροάτης θα δείξει αν πραγματικά θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ή απλά εκμεταλλεύεται τη σχέση που δημιουργήθηκε από το παρελθόν, για να βρει ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχε.

Διαβάστε ακόμη...