«Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι και στρέφεται σε Ντε Χέα η Τζένοα»

Διάσταση που δείχνει... τέλος στο σήριαλ Κοτάρσκι και Τζένοα δίνει νέο ιταλικό δημοσίευμα, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ έχουν σταματήσει.
Πηγή: sdna.gr
«Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι και στρέφεται σε Ντε Χέα η Τζένοα»
Photo Credits: @paokfc.gr

Όπως υπογραμμίζουν, αν και ο Κροάτης τερματοφύλακας αποτέλεσε προτεραιότητα στις τάξεις της ομάδας της Γενέβης για την θέση του πορτιέρε, στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σημείο τομής και ως εκ τούτου εκείνες έλαβαν τέλος.

Έτσι, η Τζένοα στρέφεται σε λύση... εμπειρίας, καθώς δείχνει να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντε Χέα, που κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα:

«Από τον Ιούνιο, η προτεραιότητα των Ιταλών ήταν πάντα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει κάνει τις διαπραγματεύσεις εύκολες και κουρασμένο από την αναμονή, το ιταλικό κλαμπ στρέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες λύσεις», επισημαίνεται χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στη συνέχεια πως:

«Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι το φαβορί για τη θέση του Γιόζιπ Μαρτίνες. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο έχουν σταματήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν απρόθυμος να αποχωριστεί τον Νο.1 τερματοφύλακά του. Αυτό οδήγησε τη Τζένοα να διερευνήσει τη δυνατότητα υπογραφής του Ντε Χέα, ενός έμπειρου βετεράνου με 664 επαγγελματικές εμφανίσεις και πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διαβάστε ακόμη...