Η «σύνδεση» του Βιετέσκα με ΠΑΟΚ και ο Κεντζιόρα

Εναγωνίως ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αναζητά ο ΠΑΟΚ με δεδομένο το κενό που δημιούργησε η μετακίνηση του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στη Σαουδική Αραβία αλλά και η επικείμενη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βολφσμπουργκ μετά την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και όπως αποκάλυψε η χθεσινή διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας FORZA ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Ματέους Βιετέσκα.
Πηγή: forzaonline.gr
Η «σύνδεση» του Βιετέσκα με ΠΑΟΚ και ο Κεντζιόρα

Πρόκειται για έναν 27χρονο Πολωνό στόπερ της Κάλιαρι που βρίσκεται μεταξύ άλλων στα υπόψιν των «ασπρόμαυρων».

Ορμώμενα από τη «σύνδεσή» του με τον ΠΑΟΚ και την ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Ελλάδα, ΜΜΕ της Πολωνίας σε πρόσφατες αναφορές τους υπογράμμισαν πως στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο συμπατριώτης του Τόμας Κεντζιόρα ενώ αποδίδουν το έντονο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ στις υψηλές του πτήσεις στην Ιταλία. «Mπορεί σύντομα να αλλάξει όχι μόνο τα χρώματα του συλλόγου, αλλά και τη χώρα στην οποία θα παίξει καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ. Έτσι, μπορεί να ενταχθεί στον σύλλογο που αγωνίζεται ο συμπατριώτης του Τόμας Κεντζιόρα.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι τον χαρακτηρίζουν ως «βράχο». Ο παίκτης της εθνικής ομάδας της Πολωνίας επαινείται για τη αμυντική του συμπεριφορά έχοντας ως highlight την παρέμβασή του σε μια πολύ επικίνδυνη ενέργεια της Ρόμα. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Κάλιαρι το περασμένο καλοκαίρι. Ο ιταλικός σύλλογος πλήρωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για αυτόν στην Κλερμόν Φουτ, αλλά τη σεζόν 2023/24, ο στόπερ ήταν κυρίως αναπληρωματικός. Ωστόσο, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ επιτυχημένες γι ‘αυτόν… που τράβηξε γρήγορα την προσοχή άλλων συλλόγων».

Διαβάστε ακόμη...