Συζητήσεις με Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην αγορά για την απόκτηση μέσων και μια απο τις περιπτωσεις ειναι αυτή του 21χρονού διεθνή Βόσνιου Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς που ανήκει στον Άγιαξ.
Πηγή: paok24.com
Συζητήσεις με Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς

Ο γεννημένος στη Σουηδία με καταγωγή από τη Βοσνία μέσος, είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που την περυσινή σεζόν έκανε 37 συμμετοχές με τον Άγιαξ, έχοντας δύο γκολ και πέντε ασίστ, όμως μέσα στις γενικότερες ανακατατάξεις που έγιναν μετά την αποτυχημένη χρονιά στον “Αίαντα”, φέτος δεν έχει ρόλο.

Ο ίδιος έχει ζητήσει να αποχωρήσει και ο ΠΑΟΚ είχε την πληροφορία, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, όμως ο παίκτης περιμένει μία πρόταση από την Ιταλία η οποία δεν έχει έρθει ακόμη. Και παράλληλα ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει ως Νο1 στόχο αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, ενώ όσον αφορά στον Άγιαξ, δεν έχει πρόβλημα να μπει μία, ελεγχόμενη από τον ΠΑΟΚ, οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Η οποία δεν θα είναι υποχρεωτική.

Ο Ταχίροβιτς προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα, ενώ με την πρώτη ομάδα πρόλαβε να κάνει 13 συμμετοχές πριν αποχωρήσει.

Πρόκειται για έναν πολύ κοντρολαρισμένο χαφ με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή ταχύτητα, έχει όμως και κάποια κομμάτια παιχνιδιού που λόγω ηλικίας είναι προβληματικά.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως μπορούν να δουλέψουν πάνω σε αυτά και να δημιουργήσουν μία εξαιρετική σταθερά.

Διαβάστε ακόμη...