Χαμηλώνει το θέμα Μποβέ και στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένη στάση διατηρεί ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 22χρονο χαφ της Ρόμα, Εντοάρντο Μποβέ, επιλέγοντας να χαμηλώσει πολύ το θέμα - Ανάλογη στάση κρατούν οι Θεσσαλονικείς και απέναντι στα ΜΜΕ της Ιταλίας.
Πηγή: sdna.gr
Χαμηλώνει το θέμα Μποβέ και στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για τον Εντοάρντο Μποβέ, ήταν σαφές, όπως επισημάνθηκε και μέσα από το SDNA, πως υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες για να δώσουν σάρκα και οστά σε μία τέτοια κίνηση, γι΄αυτό το ζήτημα παρέμεινε χαμηλά από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μποβέ προτάθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τσέκαραν την περίπτωσή του στην προοπτική του δανεισμού, κάνοντας λόγο για μία top αλλά παράλληλα και δύσκολη υπόθεση.

Νωρίτερα η Gazzetta Dello Sport, διατήρησε ανοιχτό το θέμα, δίνοντας ρεαλιστικές πιθανότητες δεδομένου πως οι Ρωμαίοι θα του δώσουν χρόνο και παράλληλα θα διατηρήσουν τον παίκτη στον έλεγχό τους.

Από την άλλη, η ιστοσελίδα, «SiamolaRoma.it», υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της ότι «η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου έχει αρνηθεί το ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ρόμα» και επισημαίνεται πως: «παρά τις πρόσφατες μεταγραφικές φήμες που είχαν συνδέσει τον παίκτη των Giallorossi με τους Έλληνες, έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την αγορά του».

Διαβάστε ακόμη...