Ο Μπόβε, η Σουλούκου και η απόφαση

Ο παίκτης έχει όλα τα δεδομένα και καλείται να αποφασίσει.
Πηγή: paok24.com
Ο Μπόβε, η Σουλούκου και η απόφαση

Ο ΠΑΟΚ έχει νούμερο ένα στη λίστα του τον Εντουάρδο Μπόβε, αλλά δεν παίζει μόνος του.

Ο παίκτης της Ρόμα, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί δεν έχει τον ρόλο που θα ήθελε και η ομάδα του έχει πεισθεί πως θα ήταν καλύτερο να βρει μία λύση.

Αυτή τη στιγμή, για τον Μπόβε έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η Μόντζα, η γαλλική Μπρεστ που αγωνίζεται μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ και τελευταία η Νότινγχαμ.

Οι Άγγλοι, εμφανίστηκαν βέβαια αφού ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνησή του, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως στέλεχος των Ρωμαίων είναι η Λίνα Σουλούκου, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα οι Άγγλοι έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη, ύψος 6 εκατ ευρώ, νούμερο μικρό για τις απαιτήσεις της Ρόμα που ξεκινάνε από τα 12 εκατ.

Είναι σαφές βέβαια πως πίσω από την πρόταση της Νότινχαμ είναι ο Ολυμπιακός και αυτό το αντιλαμβάνεται η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μην έχοντας δει με καλό μάτι αυτό που γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θεωρεί τον παίκτη κομβικό. Αν τον πάρει μαζί του, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει, ξέχωρα από το τι θα κάνει η Σουλούκου.

Στόχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, είναι ο δανεισμός του παίκτη, με τη ρήτρα που θέλει η Ρόμα, δηλαδή 12 εκατ ευρώ, αλλά με τη δυνατότητα να αποκτήσει το 55% των δικαιωμάτων καταβάλλοντας τα μισά.

Διαβάστε ακόμη...