Πρόλαβε στο 90' και ντύνει στα ασπρόμαυρα τον Ντέγιαν Λόβρεν!

Ο Δικέφαλος πρόλαβε τις προθεσμίες και ο έμπειρος Ντέγιαν Λόβρεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Πρόλαβε στο 90' και ντύνει στα ασπρόμαυρα τον Ντέγιαν Λόβρεν!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεγάλο deal. Ο Ντέγιαν Λόβρεν θα φοράει τα ασπρόμαυρα, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Δικέφαλος πρόλαβε την διορία και λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά, προκειμένου να οριστικοποιηθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα, ενώ τις επόμενες μέρες ο Κροάτης στόπερ πρόκειται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λόβρεν θα είναι ο τέταρτος στόπερ, μαζί με τους Κόλι, Μιχαηλίδη και Κετζιόρα, ενώ να θυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Συμπληρωματικός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου θα είναι ο Θυμιάνης.

Το βιογραφικό του «μιλάει» από μόνο του. Έχει μεγάλη παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο καθώς με την Λίβερπουλ έπαιξε σε 185 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε συμμετοχές το 2019, όταν οι Reds κατέκτησαν το Champions League. Έναν χρόνο νωρίτερα, ο ύψους 1.88μ. σέντερ-μπακ έβαλε στο βιογραφικό του την παρουσία στον τελικό του Mundial του 2018 με την Κροατία κόντρα στην Γαλλία.

Αφού βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Λόβρεν έκανε το βήμα προς τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης το 2010 με την Λιόν και ακολούθησε η μεταγραφή στην Σαουθάμπτον το 2013, απ' όπου τον απέκτησε η Λίβερπουλ και τον κράτησε για 6 σεζόν. Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ και έμεινε για 2.5 χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, ενώ το 2022 επέστρεψε στην Λιόν, όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...