Το παρασκήνιο και τα μυστικά της μεταγραφής Λόβρεν

Ο ρόλος Σαββίδη, τα λεφτά, τα χρόνια και η απραξία στη Λυών.
Πηγή: paok24.com
Το παρασκήνιο και τα μυστικά της μεταγραφής Λόβρεν
Photo Credits: @PAOKFC facebook

Μεγάλη η χθεσινή μεταγραφική βραδιά για τον ΠΑΟΚ που έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο και μία μεγάλη μεταγραφή εκεί ακριβώς που πονούσαν οι πρωταθλητές. Το PAOK24 έχει το παρασκήνιο και σας το παρουσιάζει…

«Τι θέλεις;» είπε κάποια στιγμή χθες το μεσημέρι ο Σαββίδης στον Λουτσέσκου που φυσικά είχε θέματα με το πώς κυλούσαν οι μεταγραφές στα στόπερ. Από εκείνη τη στιγμή όλοι όσοι ήταν στη Χαλκιδική και στην εκπληκτική «Βίλα Γαλήνη» του Πόρτο Καρράς, κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ.

Μεταγραφικά στα στόπερ δύο σημαντικές-ποιοτικές λύσεις είχε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Τον Λόβρεν και τον Σολέ. Δύο λύσεις που δεν ήταν τέλειες και εμπεριείχαν ρίσκο. Ο Γάλλος τους τραυματισμούς και ο Κροάτης την ηλικία και την απραξία. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε μεγαλύτερο ρίσκο: Να μείνει με λίγα στόπερ!

Μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπήρξαν διαφορετικές απόψεις και εισηγήσεις προς τον ιδιοκτήτη. Ο Σαββίδης όπως εμφανίστηκε χθες ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να πάρει το τρίτο ρίσκο με τη μη απόκτηση παίκτη. Ήταν από νωρίς αποφασισμένος και όταν ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει.

Ο Σολέ δεν απαντούσε, ο ΠΑΟΚ έμαθε ότι ο Λόβρεν δεν έπαιζε στη Λυών το τελευταίο εξάμηνο (ακριβώς από τον Ιανουάριο) επειδή δεν δέχθηκε να πάρει μεταγραφή στη Μπεσίκτας και κάπως έτσι από νωρίς οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στον Κροάτη. Το PAOK24 αποκάλυψε χθες το βράδυ πώς και γιατί η μεταγραφή καθυστερούσε με τις οφειλές της Λυών στον Κροάτη. Υπήρξαν στιγμές που ο πρόεδρος των Γάλλων έδειχνε να κρύβεται για να καθυστερήσει το θέμα και να πιέσει τις άλλες πλευρές. Υπήρξαν στιγμές ακόμη και μετά τις 22:00 που οι ελπίδες να ολοκληρωθεί η συμφωνία δεν ήταν πολλές. Το θρίλερ όμως είχε θετικό φινάλε έστω και αν έπρεπε να φθάσει ο ΠΑΟΚ στο παρά ένα! Όλα κρίθηκαν στην αποφασιστικότητα του Σαββίδη που έδωσε στον Κροάτη διετές συμβόλαιο και συνολικά δύο περίπου εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους για τα δύο χρόνια.

Η μεταγραφή έκλεισε 12 παρά ένα και όπως όλοι καταλαβαίνουν μαζί έκλεισε και μία από τις πιο μεγάλες μεταγραφικές περιόδους του ΠΑΟΚ που τελικά απέκτησε πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη...