Μαντί Καμαρά: Μια μεταγραφή με… κλειστά μάτια!

Το περασμένο καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σε μια κουβέντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ο Ρουμάνος τεχνικός έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως η μεταγραφή Καμαρά έγινε γιατί «… απλά έχουμε χάσει παίκτες στη θέση του», ωστόσο όλοι γνωρίζαμε ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική σ’ ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Αφρικανού μέσου.
Πηγή: forzaonline.gr
Μαντί Καμαρά: Μια μεταγραφή με… κλειστά μάτια!
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Μαντί Καμαρά από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν μπήκε από τον Ολυμπιακό στο περιθώριο και δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου. Οι «ασπρόμαυροι», με πρώτο και καλύτερο τον Λουτσέσκου, κατέληξαν με… κλειστά τα μάτια στον «πιο εμπορικό free agent της αγοράς», όπως τον χαρακτήρισαν κάποια στιγμή.

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ γι’ αυτό και αγνόησε μεγαλύτερες οικονομικά προσφορές που θα του έφερναν 40-50% περισσότερα χρήματα. Ο Καμαρά ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία και το μόνο πρόβλημα ήταν η τακτική κατανόηση όσων ζητάει από εκείνον ο Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...